Nyheder

Nyheder

Easy gemmer "Små glæder" i maven.

24. januar 2018

 

Easy er blevet scannet i dag og hun er drægtig. Vi kunne se 6 små hvalpe i hende - måske der også gemte sig en 7. Vi glæder os meget til at møde dem omkring den 1. marts.

Easy har født 6 "Små glæder"

26. februar 2018

 

I nat kom 6 små glæder til verden - 2 hanner og 4 tæver.

 

Natten til søndag var Easy noget urolig. Hun gravede lidt i diverse senge og kurve og ville ud i haven flere gange i løbet af natten. Kl. 7.00 søndag morgen var hendes temeratur faldet til 36,9. Opblokningen forløb meget stille og roligt, Easy lå det meste af søndagen på ryggen og snork sov, så længe der bare lå nogen ved siden af hende. En sjælden gang i mellem skulle hun ud og tømme sig eller grave lidt.

 

Omkring kl. 19.00 begyndte temperaturen langsomt at stige igen - meget langsomt.

Kl. 21.30 bev hun igen lidt urolig gravede og ville i haven. Kl. 22.15 startede hendes veer og kl. 23.20 så første hvalp dagens lys. Efter yderligere 2 timer havde hun født 5 hvalpe mere.

 

Alt forløb lige efter bogen. Easy tog pænt i mod dem, bed navlesnoren over, slikkede dem og lod dem sutte, en super mor. Der er lutter idyl i kassen.

 

Alle hvalpe er reserveret.

Easy er blevet parret.

3. januar 2018

 

Easy er blevet parret med Wassikooi's Bailey. Vi håber og krydser fingre og tæer for, at der kommer små skønne hvalpe omkring 1. marts

Læs mere her

Farvel Bellis

18. september 2017

I dag blev himlen en stjerne rigere. Vores blomst, vores bølle, vores diva - Bellis - måtte desværre forlade os alt alt for tidligt.

Bellis har givet os så mange glæder og hun vil for altid være i vores hjerter. Vi er sikre på, at Milo står klar til at tage i mod hende med masser af kødben, frikadeller, ost og alt det andet lækre, Bellis har været afskåret fra de sidste 6 år pga. IBD - det er hende så vel ondt.

Bellis - du er elsket og savnet.

Bellis fik pludselig blodig diarré, kastede op og blev rigtig skidt. Den medicin vi fik til hende, kastede hun op og var til sidst så forkvalmet, at hun ikke kunne spise. Vi valgte, at skåne hende fra alverdens undersøgelser - hun har været gennem rigeligt - og i stedet give hende fred.

Henrikkes Klokkeblomst har i dag været til prøve i Nosework og Klokkeblomst bestod Nosework 1, som den første kooiker i Danmark.

Vi er naturligvis meget stolte af vores lille skønne pige. Det er super godt arbejde af Bente og Klokkeblomst, de har et imponerende samarbejde og drive de to. En rigtig dygtig ekvipage - a match made in heaven.

Kæmpe stort tillykke til dem begge.

HenRikkes Klokkeblomst

- Danmarks første NW 1 kooiker

4. Juni 2017

Easy er desværre gået tom

16. april 2017

 

Easy er blevet scannet og hun er tom 😭

Hun HAR været drægtig, men alle hvalpe er desværre blevet resorberet. Vi kender ikke årsagen her til, det kan være genetisk, en infektion eller noget psykisk.

Ingen små glæder denne gang 😥 Vi er meget skuffede og kede af det.

Vi prøver naturligvis igen i næste løbetid, men Easy har 11 mdr. mellem sine løbetider, så det har laaaange udsigter.

Easy er blevet parret.

18. marts 2017

 

Easy er blevet parret med svenske Vips (Kama's Othello)

Vi håber på mange små hvalpe omikring uge 21.

Læs mere her

Easy er gået i løbetid

4. marts 2017

 

Easy er gået i en længe ventet løbetid i dag. I løbet af næste uge vil hun bliver progesterontestet og får foretaget skedeskrab, så vi kan komme afsted til Stockholm og Vips (Kamas Othello) på det helt rigtige tidspunkt.

Flot placering til HenRikkes Klokkeblomst

13. november 2016

HenRikkes Klokkeblomst fik en flot 2. plads i freestyle 1, da de var til dogdancingkonkurrence på Garbogård d. 5. november. Bente og Klokkeblomst har arbejdet hårdt på deres nummer "Up-town girl" og det gav pote.

Kæmpe tillykke til det dygtige par.

Stævne på Bornholm

24.-25. september 2016

Vi har været en tur på Bornholm hele familien for at deltage i et stævne. Anja, Steen, Texas og Skolli var også med. Bestemt ikke sidste gang vi tog den tur..

Easy var tilmeldt 4 løb både lørdag og søndag. Vi havde nogle rigtig gode løb og nogle total hovedeløse løb (mest føreren), desværre førte ingen af løbene til en pind, men en 1. og en 3. plads og et par 4. og 5. pladser blev det dog til.

Bellis var meldt til et enkelt agløb hver dag, men også her udeblev pindene, men en 1. plads fik vi.

Vi var nu rigtig godt tilfredse.

Stævnet var rigtig hyggeligt, stemningen fantastisk og selskabet i top. Vi havde et par dage i hver ende til sightseeing og hygge. Dejlig dejlig tur.

Kooikertræf og klubmesterskab

10.-11.september 2016

Vi har været til kooikertræf i Nakskov. En rigtig rigtig hyggelig dag med en god blanding af aktiviteter og tid til hyggesnak. Kooikernørderne lavede en opvisning i dogdancing i den diciplin man kalder 6+. Mere end 6 ben i ringen på en gang. Normalt er der en hund og en fører - 6 ben i alt. I 6+ kan der være en føre og 2 hunde eller 2 fører og 2 hunde eller hvordan man nu vil sætte det sammen - bare der er mere end 6 ben. Vi var 24 ben - 4 fører og 4 hunde. Bellis var med mig i ringen. Hun er begyndt at synes rigtig godt om tricks og dogdancing. Hun har dog haft lidt svært ved den del af programmet, hvor hun sættes af ved siden af søster Bianca og jeg går fra hende. Den kiksede også til opvisningen, men ellers var hun rigtig rigtig dygtig.

Dagen efter var der klubmesterskab i agility. Begge tøser var tilmeldt, sammen med 5 andre hunde. Konkurrencen bestod af 4 løb. Et almindeligt ag-løb, et almindeligt sp-løb og to for sjov løb. Tøserne gjorde det rigtig rigtig godt begge to, de er bare så seje. Desværre rakte det "kun" til en delt 2 plads for os. Cody - faren til Bellis' hvalpe - slog os med et enkelt lille point, så det blev dog i familien ;)