Bondegården

BondegårdenMange tror vi bor på en bondegård, når de hører om vores "mange dyr", men det er altså et ganske almindeligt parcelhuskvarter i en ganske almindelige villa.

Kaninerne

Vi har to kælekaniner. Mango Houdinia og John Splint. De to kaniner nyder livet sammen i deres store kaningård. Begge kaniner er neutraliseret, så der kommer ikke små kaninunger. Hufdene kan ikke komme ind til kaninerne, men hilser ofte på dem gennem trådhegnet.Hønsene

Vi har 6 små høns. De er rigtig hyggelige, at sidde og kigge på. Derudover forvandler de alle vores madrester til de skønneste æg med lækre orange blommer og fantatisk smag og rigtig god og naturlig gødning til haven.

Hønsene er alle forskellige og er naturligvis navngivet. Der er dværgwyandotterne Goldie, Zebra og Silvia og silkehønsene Sorte Sarah, Granny og Brownie. Vi har ingen hane af hensyn til naboerne, men vi har haft købt rugeæg et par gange og haft kyllinger.

Hønsene går frit i haven, når vi andre ellers ikke lige bruger den. Vi stoler ikke helt på, at hundene ikke vil jage hønsene.