Easy

DK16802/2014

Køn: Tæve

Opdrætter:

Kennel Von Chicostein

v/ Monica Dassinger, Frankfurt

Født: 30.05.2014

Højde: 38cm

Vægt: 10kg

ENM: Fri

vWd: Fri

PL: 0/0

Øjne: Intet påvist 25.04.15

Easy er vores lille Frankfurter Würstchen.

Hun er hentet hjem fra Kennel von Chicostein i Frankfurt i håb om, at hun kan indgå i avl og bibringe de danske kooikere nogle nye gode linjer.


Easy er den mest elskelige lille hundepige der findes, det må være det ord der beskriver hende bedst, hun har simpelhen taget os begge med storm. Hun er den gladeste hund og hendes livsglæde og charme kan smelte et hvert hjerte. Hun elsker alle - store som små - og deler flittigt ud af møsser og krammer til alle på hendes vej.


Easy kan være en lidt forsigtig hund der lige skal overveje tingene, men får hun tiden til at tænke er hun klar på det meste. Andre gange tromler hun bare derud af med 180 i timen - systemet kender vist kun hun.


Easy er en rigtig pleaser hund, der vil gøre alt for at gøre alle glade. Hun er også meget madglad og de to ting, gør det rigtig nemt at arbejde med hende. Hun har i den grad kastet sig ud i agilityen, som var hun født til det. Hun er lynende hurtig og har en god forståelse for sporten, så hvis ellers hendes fører tager sig lidt sammen, kan vi helt sikkert nok nå langt.


Hun elsker at løbe stærkt, hvad end det er på agilitybanen, efter fugle, i leg med Heaven eller bare en da de daglige spurtrunder for sig selv i haven - fart skal der på. Inde elsker hun at se tv. Er der dyr på programmet er hun helt sikkert at finde lige foran tv'et - dybt optaget og muligvis med en "kommentar" klar. For Easy "kommenterer" meget, nogen gange meget højlydt, andre gange mere "talende". 


Easy elsker hanhunde - vi kalder hende tøjten. Hun er den fødte avlstæve og en fantastisk god mor. Hun tager sig kærligt af alle små hvalpe, såvel egne, som dem hun møder på sin vej og er verdens bedste legetante.

Easy-Exzellent von Chicostein

Easy