Heaven

Hollandsk Kooikerhondje

DK04455/2018

Køn: Tæve

Opdrætter:

Kennel Henrikkes

v/ Rikke Olsen, Ishøj

Født: 26.02.2018

Højde: 38cm

Vægt: 9 kg

PL: 1/1

Heaven er vores egen avl efter skønne Easy. En drøm der er gået i opfyldelse med en hjemmeavlet hund. Hun bestemte selv ret tidligt, at hun skulle blive her hos os -  hun flyttede ganske enkelt bare ind.


Hun var nok ikke det mest fornuftige valg for os, men bestemt det mest rigtige. 


Heaven er en lidt usikker hund, der synes mange ting, kan være lidt farlige. Vi arbejder meget med det og hun gør fine fremskridt, men er stadig meget forsigtig og usikker. Hun er meget "kooikeragtig" - reserveret over for fremmede, men når hun først kender dig, kender hendes kærlighed ingen grænser.
Hun har heller ikke det helt store arbejdsdrive. Heaven løber agility, og vi er overbeviste om, at hun elsker det, bare det ikke bliver for svært. Hun er lidt "bange for" at gøre noget forkert og bliver det for svært, lukker hun helt af. Derfor tager vi det meget stille og roligt. Vi har måtte starte forefra undervejs, men er nu langsomt, men sikkert, på vej fremad. Stævner blliver det nok ikke til for hendes vedkommende, men bare hun har det sjovt.


Heaven har heldigvis arvet sin mors gode og kærlige sind. Hun elsker at sidde på skødet eller ligge på skødet. Hun er en meget glad og fjollet hund, der elsker at løbe.


Heaven er meget glad for andre hunde både store og små. Små hvalpe har verdens bedste legetante i Heaven. Voksne hunde hilser hun desværre ofte på ved at gø for derefter at lægge op til leg. Denne lidt tossede fremgangsmåde skræmmer dog en del potentielle legekammerater væk, men er et udtryk for hendes usikkerhed. 


Heaven har et stort beskyttergen. Først var det Easy hun beskyttede overfor fremmede hunde, mens hun var syg, senere lille Hope. Hun er utrolig blid og blød og der skal rigtig meget til, at hun siger fra. Nogen gange for meget til. 


Pga. Heavens usikkerhed, sensibilitet og manglende drive har vi valgt, at Heaven desværre ikke skal indgå i avl.


Henrikkes Heaven on Earth

"Heaven"